kalninsh rakstīja:Sveiki.
Varbūt kāds var palīdzēt ar 4motion vadības bloku remontu?
odinsh rakstīja:Varbūt man ar kāds var palīdzēt!![]()
Zinu, ka man ir gļukains ABS/ESP bloks, kuram rādās kļūdas par kodējumu un tā tālāk...
Precīzāk šādas:
01044 - Control Module Incorrectly Coded
35-00 - -
01279 - Longitudinal Acceleration Sensor (G251)
57-00 - Electric Circuit Failure
01423 - Lateral Acceleration Sensor (G200)
57-00 - Electric Circuit Failure
Cik saprotu, tad visiem iepriekš problēmas bijušas ar to, ka aizmugurējā tilta piedziņa nedarbojas!
A man ir tā, ka tā ir saslēgta visu laiku, sagādā problēmas strauji griezties, jo abi rati griežas vienādi ātri. Bet piespiežot bremzes atbloķējas, tā nu tagad vizinos, jo nevaru atrast ABS bloku, šo biju nodevis restaurēt, bet nekāda rezultāta, meistars galā netika!
Tad man vainu meklēt ABS blokā, vai arī kaut kāda kompī pie Haldex, cik liela iespēja ka tas čakarē galvu abs blokam?
ac rakstīja:Tava vaina ir haldex blokā, bet principā neviens pasaulē vēl nav atradis risinājumumēģinājumu ir bijis daudz. nospiežot bremzes atbloķējas, jo tāds ir haldex darbības princips - bremzējot atsēgt pakaļtiltu.
ļoti iespējams, ka ir sacepušies sajūga diski, bet arī tam es neesmu atradis apstiprinājumu.
http://www.audi-sport.net/vb/a3-s3-foru ... turns.html
ac rakstīja:Mans Tev ieteikums - nedari neko, kur Tev jāinvestē nauda. Atrodi kādu haldexu ar tādu pašu ABS bloku, kas ir normāls, apmainies, iztestē, citādāk iztērēsi milionu, ienīdīsi mašīnu, VAG, sevi, sievu, mani etc![]()
![]()
normiss rakstīja:kāds varētu padalīties ar padomu,manai bora 1.8 4motiom no prieksēas labas puses strauji uzsākot braukt ik pa brīdim tāda skana ka strauji bremzejot skan ABS,izraujot drosinataju skana pazud,kas tas varetu but
normiss rakstīja:A kā ir ja atslēdz ABS tad aizmugure vienalga pieslēdzas prieksējo ritenu izpolēšanas gadījumā?
normiss rakstīja:A kā ir ja atslēdz ABS tad aizmugure vienalga pieslēdzas prieksējo ritenu izpolēšanas gadījumā?